Haberler

Öğrencilere, "Başarıya Giden Yol" Anlatıldı

Esenyurt Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katılan Sait Gürsoy, "Başarıya Giden Yol" adlı semineri ile Esenyurtlu öğrencilerle buluştu.

Esenyurt Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katılan Sait Gürsoy, "Başarıya Giden Yol" adlı semineri ile Esenyurtlu öğrencilerle buluştu.

Esenyurt Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Esenyurt Kültür Merkezi'nde Sait Görsoy ile 'Başarıya Giden Yol'adlı seminer programı gerçekleştirildi.Programa Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve eğitimciler katılım sağladı. Esenyurt 'ta bulunan tüm liselerden öğretmen ve çok sayıda öğrenciler seminere büyük ilgi gösterdi.

Konuşmacı Sait Görsoy; LYS sınavına giren lise 4'ncü sınıf öğrencilerine sınavda yapması gerekenler ve öncesinde hazırlık dönemini anlattı. Gürsoy, Sınav öncesi öğrencilerin ders programı uygulayarak yaptıkları bu program da sistemli çalışmaları gerektiğini anlattı. Öğrencilere sınav motivasyonunu anlatan Sait Gürsoy, önceden stresli olan öğrencilerin sınava girdiğinde ne kadar çalışırsa çalışsın, bu stres onu başarısızlığa sürükleyecektir. Muhakkak yaptıkları programda kendilerine' de zaman ayırmaları gerektiğini aksi takdirde yoğun stres altında olan öğrenci sınavda başarılı olamayacağını ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esenyurt Belediyesi Sait Gürsoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title