Haberler

Öğrenciler Bir Dönemde 6 Bin Kitap Okudu

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan İskenderpaşa İlkokulu’nda düzenlenen yarışmada öğrenciler bir dönemde 6 bin kitap okudu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan İskenderpaşa İlkokulu'nda düzenlenen yarışmada öğrenciler bir dönemde 6 bin kitap okudu. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrenciler bisiklet ile ödüllendirildi.

Uzun süre, sokağa çıkma yasakları ve operasyonlarla adını duyuran Sur ilçesinde bulunan İskenderpaşa İlkokulu'nda öğrenciler, 2. dönem düzenlenen kitap okuma yarışmasında toplam 6 bin kitap okuyarak büyük bir başarıya imza attı. 'İskenderpaşa Okuyor' sloganıyla, okulun 20 şubesinde 565 öğrencinin katıldığı yarışmada çocuklar okudukları kitapların özetini çıkararak öğretmenlerine teslim etti. Şube birincileri arasında yapılan yeni yarışmada da oluşturulan komisyon tarafından okul birincileri seçildi. Okul Müdürü Mustafa Bozkuş'un koordinasyonunda gerçekleştirilen yarışma sonucunda birinci olan öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Okul önünde yapılan bisiklet dağıtım törenine Sur Kaymakamı Memduh Tura, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Uçak, Okul Müdürü Mustafa Bozkuş, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Hediye bisikletler öğrencilere Kaymakam Tura tarafından verildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Tura Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title