Haberler

Niğde Üniversitesinden 127 Öğrenci Mezun Oldu

Niğde Üniversitesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu’ndan mezun olan 78 hemşire ve 49 ebe olmak üzere 127 öğrenci için Kongre ve Kültür Merkezinde ant içme töreni düzenledi.

Niğde Üniversitesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu'ndan mezun olan 78 hemşire ve 49 ebe olmak üzere 127 öğrenci için Kongre ve Kültür Merkezinde ant içme töreni düzenledi.

Büyük bir katılımın olduğu törene Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Sağlık İl Müdürü Yılmaz Yücel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alp, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Semra Kocaöz, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Ant içme töreninde konuşan Niğde Üniversitesi Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Semra Kocaöz ; "Yüksek okulumuz 18 yıldır hemşirelik ve ebelik bölümünün eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. 2015-2016 eğitim öğretim yılında 418 hemşirelik ve 224 ebelik olmak üzere 642 öğrenci öğrenim görmüştür. Ayrıca okulumuzda sağlık yönetimi, sosyal hizmet ve çocuk gelişimi bölümleri bulunmakta olup akademik kadrolar tamamlandıktan sonra bu bölümlerde de aktif öğrenime devam edilecektir. Bu misyon doğrultusunda Yüksekokulumuz 2015-2016 eğitim öğretim yılı bahar yarı yılında 78 hemşirelik ve 49 ebelik bölümünden öğrencimiz mezun olabilecek konumdadır. Mezun olabilecek konumda olan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Doç. Dr. Kocaöz, "Sizleri üniversitemizden uğurlarken, yaşamınızın her döneminde sağlıklı, başarılı ve mutlu olmanızı diliyor, bilgi ve becerilerini sürekli geliştirmenizi Niğde Üniversitesi mezunu birer ebe ve hemşire olma özelliğini sürekli üzerinizde taşımanızı umut ediyorum" diye konuştu.

Program, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür 'ün konuşmalarıyla devam etti.

Rektör Prof. Dr. Görür; "Bilim ve teknoloji alanlarında rekabet gücüne sahip bir üniversite olma" vizyonuyla hareket eden Niğde Üniversitesi, çeyrek asra yaklaşan geçmişinden edindiği deneyim ve mensuplarından aldığı güçle her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Belirlenen hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürmektedir." dedi.

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ise, şunları söyledi:

"Çocuklarınızın en mutlu günlerinden birini yaşamak üzere katıldığınız bu tören, emeklerinizin ve fedakarlıklarınızın ne kadar önemli olduğu anlamına da gelmektedir. Çocuklarınızın yetişmesinde gösterdiğiniz gayret ve fedakarlıklarınızdan dolayı sizlere ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür ediyor, Hepiniz ayrı ayrı kutluyorum. Ülkemizi ve milletimize faydalı birer birey olarak yetişmeniz adına her türlü fedakarlığı gösteren aileleriniz ve nitelikli bir eğitim almanız için gece gündüz çalışan hocalarınızın emeklerini boşa çıkarmayacağınıza, edindiğiniz bilgilerle topluma fayda sağlayan bir meslek bilinci ve etiğiyle hareket edeceğinize inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle ant içme töreninizin meslek hayatınızda ortaya koyacağınız başarılara ilk adım olmasını temenni ediyoruz diyerek."

Mezun öğrencilerin Ebelik ve Hemşirelik andını okumalarının ardından mezun öğrencilere belgelerini Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Sağlık İl Müdürü Yılmaz Yücel, Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alp, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Semra Kocaöz ve diğer öğretim elemanları verdi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niğde Üniversitesi Zübeyde Hanım Adnan Görür Kocaöz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title