Haberler

Niğde'de İlk Mazbata MHP'li Milletvekiline Verildi

Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Niğde Milletvekili Seçilen Eski Belediye Başkanı Mümin İnan, Mazbatasını İl Seçim Kurulu'ndan Aldı.

Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Niğde Milletvekili seçilen eski Belediye Başkanı Mümin İnan, mazbatasını İl Seçim Kurulu'ndan aldı.

23. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP’den Niğde Milletvekili seçilen eski Belediye Başkanı Mümin İnan, mazbatasını almak üzere MHP’li Niğde Belediye Başkanı Murat Zeren, İl Başkanı Hikmet Bekil ve kalabalık bir partili topluluğuyla İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Simavlı’yı ziyaret etti. 22 Temmuz seçimlerinin Türkiye ve Niğde’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak mazbatayı Mümin İnan’a veren Simavlı, siyasetin Türkiye’nin menfaatleri için yapılacağına inandığını belirtti.

Milletvekili İnan ise, kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederek, “Artık tertemiz bir sayfa açıyoruz. Amacımız önce ülkemize sonra memleketimize hizmet etmektir. Allah bize önce Belediye Başkanlığı ile sonra da Milletvekilliği ile bu hizmet fırsatını verdi. İnşallah alnımızın akıyla vatanımıza hizmet edeceğiz” dedi.

(TA-İP)

26.07.2007 15:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title