Haberler

Nazilli Belediyespor Yönetimi, Onursal Başkan Alıcık'ı Tebrik Etti

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ve kulüp yönetim kurulu üyeleri Onursal Başkanları Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ve kulüp yönetim kurulu üyeleri Onursal Başkanları Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ve Nazilli Belediyespor Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri Gürdal Yüzügüler, Mustafa Aktaş, Hakkı Özsavran, Haluk Volaka, Erdal Karakuş, Mehmet Akdağ, Erkan Erkoç, Nurettin Özkat, Yaşar Gözdaş, M. Ali Türel, Murat Kaplan ve Emin Kun güven tazeleyerek ikinci kez Nazilli Belediye Başkanlığına seçilen Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Belediyespor yönetimi adına konuşan Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, Nazilli gerçekleştirdiği seçimlerle Nazillinin geleceğini belirlediğini ifade ederek, Haluk Alıcık'ın Nazilli'nin bir değeri haline geldiğini söyledi. Volaka, "Her kesimden herkesin yanında olan Başkanımız geçtiğimiz beş yıl boyunca bizlerinde her zaman yanında olmuş sorunlarımız dinlemiş ve bu sorunlara çözüm aramıştır. Nazilli Belediyespor'un aynı zamanda Onursal Başkanı olan Belediye Başkanımız Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor'umuzla yakından ilgilenmiştir. Kendisinin de sporcu bir geçmişi olması sebebi ile sporun ve sporcuların sorunlarını iyi bilen Başkanımız Hem Nazilli Belediyespor'a hem de alt yapımıza birçok hizmet sunmuştur. Nazilli Belediyespor'un 3. ligde şampiyon olması ve iki yıldır 2. ligde futbol oynamasına rağmen Türkiye Kupalarında önemli sayılabilecek başarılar kazanmıştır. Geçen yıl play-off oynayan Kulübümüz bu yılda liginde play-off'u kovalamaktadır. Bu başarılar elde edilirken başkanımızın bize desteğini hep arkamızda hissettik. Başkanımıza yeni Başkanlık döneminin hayırlı olmasını diliyor bu yeni dönemde başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Alıcık ise sporun bir kültür olduğunu ifade ederek, birçok sorunun sporla aşıldığını, gençlerin kötü alışkanlıklara yakalanmasının önüne sporla geçilebileceğini söyledi. Başkan Alıcık, Nazilli Belediyespor Nazillinin bir değeridir. Takımımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bizler Nazilli Belediyespor galip gelince seviniyor mağlup olunca üzülüyoruz. Nazilli Belediyespor'a başarılar diliyor bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkı Özsavran Mustafa Aktaş Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title