Haberler

Muşlular 'Fatih Cengiz' Dedi

Muş’ta bağımsız bir organizasyon firması tarafından yapılan ’kimi milletvekili olarak görmek istiyorsunuz’ anketinde AK Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Fatih Cengiz birinci, HDP’li Nimet Sezgin ikinci ve AK Parti Muş eski milletvekili Medeni Yılmaz ise üçüncü oldu.

Muş'ta bağımsız bir organizasyon firması tarafından yapılan 'kimi milletvekili olarak görmek istiyorsunuz' anketinde AK Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Fatih Cengiz birinci, HDP'li Nimet Sezgin ikinci ve AK Parti Muş eski milletvekili Medeni Yılmaz ise üçüncü oldu.

7 Haziran'da yapılacak olan temayül yoklaması için aday adayları çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da anketçiler çalışmalarını sürdürüyor. www.musanket.com internet sitesi tarafından Muş merkezde 2 bin 879 kişiyle yapılan anket görüşmeleri yayınlandı. Yayınlanan sonuçlara göre AK Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Fatih Cengiz 322 oyla birinci olurken, 30 Mart seçimlerinde Barış ve Demokrasi Partisi'nden Muş Belediye Başkan Adayı olan HDP'li Nimet Sezgin 316 oyla ikinci, AK Parti Muş eski Milletvekili Medeni Yılmaz 298 oyla üçüncü ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Emin Şimşek de 276 oyla dördüncü oldu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nimet Sezgin Ak Parti Muş Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

ilker aydın:

sallamayın bu kadar yahu. siz görmek istediğinizi sıralamışsınız. tarafsız anketmişşşşşşşşşşş.

1
0
yanıtYanıtla
muşlu:

vallahi ilker kardeş çok doru demisin nekadar parayla ankentyaptırdılar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title