Haberler

Muş'ta Turizmci 70 Kursiyere Sertifika Verildi

Güncelleme:

Muş Turizm Çalışanlarına Yönelik Müşteri İlişkileri Eğitimi kursuna katılan 70 kursiyer, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Muş'ta, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 2015 yılı teknik destek programı kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen ' Muş Turizm Çalışanlarına Yönelik Müşteri İlişkileri Eğitimi' kursuna katılan 70 kursiyere düzenlenen törenle sertifika verildi.

Bir otelde düzenlenen sertifika dağıtım törenine İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, Muş Diyar Paris Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Türel ve eğitim uzmanı Haydar Kara ile eğitimlere katılan kursiyerler katıldı. GENA eğitim ve danışmanlık şirketi tarafından verilen ve 10 gün süren eğitimler sonunda kurslara katılan 70 kişiye sertifikaları verildi. DAKA destekli proje ile turizm çalışanlarına yönelik verilen eğitimleri önemsediklerini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, 10 günlük eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini söyledi. Kursun Muş turizmi için önemli olduğunu ifade eden Çetin, "Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın desteklediği ile il müdürlüğümüzce ve GENA eğitim ve danışmanlık firmasından hizmet almak suretiyle Muş ilinde turizm sektöründe çalışanlara yönelik bir müşteri ilişkileri konulu kursu yapıldı ve başarılı bir şekilde tamamlandı. Kursumuza Muş'taki turizm işletme belgeli otellerin çalışanlarına bu eğitim verilip başarılı bir şekilde bitirilmiştir" dedi.

Turizm çalışanlarına yönelik verilen eğitimler hakkında bilgi veren eğitim uzmanı Haydar Kara ise "Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün hazırlamış olduğu turizm tesislerinde ve otellerde müşteri ilişkileri ana başlığı altında düzenlenen eğitimlerde katılımcılara ön büro hizmetleri, kat hizmetleri ve yiyecek içecek hizmetleri konusunda 10 gün boyunca Muş'taki otellerimizde eğitim verdik. Ayrıca organizasyon şeması ve kurumsallaşma ve profesyonel kişilerin iş yürütmesi noktasında eğitimler verilmiştir" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayrettin Çetin Menderes Türel Paris Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title