Haberler

Muradiye'de Ağaçlandırma Seferberliği

Van'ın Muradiye İlçe Kaymakamlığı Tarafından Başlatılan Ağaçlandırma Kampanyası Kapsamında Ünseli Beldesi Alpaslan Anadolu Öğretmen Lisesi Önündeki Bahçeye 3 Bin Adet Fidan Dikildi.

Van'ın Muradiye İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan ağaçlandırma kampanyası kapsamında Ünseli Beldesi Alpaslan Anadolu Öğretmen Lisesi önündeki bahçeye 3 bin adet fidan dikildi.

İlçe Kaymakamı Ömer Sağlam, Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, Malmüdürü Sinan Tuç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nurettin Yavrutürk'ün katılımıyla dikimleri gerçekleştirilen fidanların ilk can suyunu çevre köylerin muhtarları verdi. İlçe esnafı ve kamu kurum amirlerinin katkısıyla 7 bin YTL'ye alınan 3 bin adet tüplü sarıçam fidanlarının dikim töreni sonrasında bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Sağlam, başlattıkları ağaçlandırma seferberliği kapsamında şimdiye kadar 5 bin adet fidan diktiklerini söyledi. Kaymakam Sağlam "Çalışmalar boyunca 3 bin tüplü sarıçam 2 bin akasya, akçaağaç ve dış budak olmak üzere toplam 5 bin fidanı toprakla buluşturduk. Bu çalışmalar esnasında bize her türlü desteği veren ilçemizdeki kamu kurum amirlerine, siyasi parti temsilcilerine, memurlara, esnaflara ve muhtarlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Diktiğimiz fidanlar için de iki işçi tuttuk. Bu işçilerimiz fidanların bakımını ve korumasını üstlenecektir" dedi.

(SS-AKK-Y) 26.05.2008 19:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title