Haberler

Muğla'da Dans Yarışması

Muğla'da Salsa Rüzgarı Esti. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından İlk Kez Organize Edilen Salsa Muğla İl Birinciliği Yarışması'na 16 Çift Katıldı.

Muğla'da salsa rüzgarı esti. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez organize edilen Salsa Muğla İl Birinciliği Yarışması'na 16 çift katıldı.

Muğla Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmada, Muğla merkez ve ilçelerinden toplam 16 çift bütün hünerlerini sergileyerek dereceye girmeye çalıştılar. Yaklaşık 4 saat süren yarışmada, tango dansçıları da gösteri şovlarını sundu. Yaklaşık 500 kişinin izlediği yarışma sonunda C klas birinciliğini Serdar ve Özgecan çifti, ikinciliği Doğukan ve Seçil çifti kazandı. Üçüncülüğü ise Ogeday ve Sevim çifti aldı. B klas kategorisinde ise birinciliği Uğur ve Funda çifti, ikinciliği Ali ve Melis çifti, üçüncülüğü de Hüseyin ve Asena çifti kazandı. Yarışmada şov gösterisi yapan çiftlere katılım belgeleri, dereceye giren çiftlere ise madalya verildi.

(BT-ŞT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title