Haberler

Milletvekili Poyraz, Özel Okulda AK Parti Aleyhine Yapıldığı İddia Edilen Toplantıyı Değerlendirdi

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Özel Sevgi Çiçeği Okulu’nda, AK Parti'nin aleyhine yapıldığı iddia edilen veda yemeği hakkında konuştu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Özel Sevgi Çiçeği Okulu'nda, AK Parti'nin aleyhine yapıldığı iddia edilen veda yemeği hakkında konuştu.

Bilecik Kültür Sitesi'nde düzenlenen muhtar adayları ve muhtarların tanışma toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, eğitim amaçlı bir okulda yapılan bu toplantıyı tasvip etmediğini belirtti. Poyraz. "Bilecik'te adamlar Özel Sevgi Çiçeği Okulu'nda 7-8 tane müdürü toplamışlar. AK Parti'nin aleyhinde toplantı yapılıyorlar, hem de bir okulda. Basına da yansıdı, gazete yazdı bunu. Ben de o zaman giden Valimiz Halil İbrahim Akpınar'ı aramıştım. Vali bey biraz tereddüt edince kendisine 'Sayın valim, benim bildiğim il müdürleri devletin valisinden emir alırlar. Ama orada paralel bir devlet yapısı varsa onu bilmem' dedim. Şimdi gereğinin yapacağız onu söyleyeyim. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyetin yerine kendini koyamaz, hangi görevde olursa olsun" dedi.

Konuşmalarının ardından muhtar ve muhtar adayları ile karşılıklı soru cevap yapıldıktan sonra pilav ikramında bulunuldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title