Haberler

MHP Düzce'de Seçim Bürosu Açtı

MHP Düzce’nin İstanbul Caddesinde seçim bürosu açtı.

MHP Düzce'nin İstanbul Caddesinde seçim bürosu açtı. Açılışta konuşan Başkan Adayı Ömer Küçük

MHP'nin İstanbul Caddesi üzerinde ki seçim bürosu açılışı geniş katılımla yapıldı. Açılışta konuşan İl Başkanı Abdullah Danışmaz, 30 Mart Yerel seçimlerinin Türkiye'de ne kadar önemli ise Düzce'de de o kadar önemli olduğunu belirterek "Düzcelilerden 30 Martta yapılacak seçimlerde MHP'ye oy atmalarını istiyoruz. Çünkü Düzce'ye Düzce yapacak Belediye Başkanı ve kadrosu ile yola çıktık" dedi.

Başkan Adayı Ömer küçük ise Düzce'nin yıllardır uyutulduğunu belirterek "Bizleri uyutanlara hizmet getirmeyenlere artık yeter diyoruz. Düzce çok zaman kaybetti. Eğitimde, ulaşımda sınıfta kaldı. Bunun için bunlara dur diyoruz yeter artık diyoruz. Böyle bir Düzce'ye biz kabul etmiyoruz" dedi.

Raylı sistemi Düzce'ye kazandırmakta iddialı olan Küçük, "Göreve geldikten sonra ilk yapacağımız işlerin başında raylı sistem ve Asar deresi olacak. Raylı sistemi Düzce'ye kazandıracağız halkımızı 1 TL'ye taşıyacağız. Asar Deresini bir Porsuk Çayı gibi yapacağız. Projelerimiz hazır kaynakları da hazır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

ABDULLAH DANIŞMAZ Ömer Küçük İstanbul Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title