Haberler

Mehmet Erdemoğlu, Mezarı Başında Anıldı

Merinos Halı A.Ş.'nin kurucusu ve Erdemoğlu Grup Onursal Başkanı Mehmet Erdemoğlu, Gaziantep'te mezarı başında anıldı.

Merinos Halı A.Ş.'nin kurucusu ve Erdemoğlu Grup Onursal Başkanı Mehmet Erdemoğlu, Gaziantep'te mezarı başında anıldı.

4 yıl önce hayatını kaybeden Mehmet Erdemoğlu için Asri Mezarlık'taki aile kabristanında anma töreni düzenlendi. Törene Mehmet Erdemoğlu'nun çocukları İbrahim, Ali ve Mahmut Erdemoğlu, ailesi, akrabaları, Besni Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri ile sevenleri katıldı.

Törende Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Duygulu anların yaşandığı törende Besni Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu İlköğretim Okulu'ndan gelen öğrenciler, Adıyaman'ın Besni ilçesinden getirdikleri toprağı mezara döktü. Öğrenciler şiirler okudukları Erdemoğlu'nun kabristanına karanfiller bıraktı.

Merinos Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, yaptığı konuşmada, şöyle dedi:

'Bizlere öğrettin yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma ilkelerinden asla taviz vermeden görevlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl Mehmet Erdemoğlu Vakfı'nı kurduk ve tüm sosyal yardımları bu vakıf üzerinden yapmaktayız. Bu yıl içinde torunun Yasemin Erman adına Gaziantep'te yaptırdığımız Anadolu Lisesi'ni öğretime açmanın gururunu yaşadık. Ayrıca yaşam ilkelerini ve insanlığa bakış felsefeni Aysun Öner Hocamızın önderliğinde kitap haline getirdik. Önümüzdeki yıl çok sevdiğin Adıyaman'ın Besni ilçesine fakülte hayalini gerçekleştirmek için temelini atacağız. Besni ilçemize inşallah Mehmet Erdemoğlu kampüsü yapacağız. Ayrıca önümüzdeki yıl Besni'ye taziye evi yaptırıyoruz. Besni ilçesinde Kız Meslek Lisesi'nde okuyan çocuklarımızın yurt sorununu çözmek için 250 kişilik yurt yapmayı düşünüyoruz.'

Babalarının yaşam ilkelerinden bahseden İbrahim Erdemoğlu, 'Tüm ailen adına bu felsefenden asla taviz vermeden devam edeceğimize ant içiyoruz' dedi.

Törene katılanlara, Aysun Öner tarafından kaleme alınan ve Doğan Kitap'tan çıkan 'Besnili Bilge Mehmet Erdemoğlu Yaşamı İlkeleri Eserleri' başlıklı kitap dağıtıldı.

(ZEY-MHD) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title