Haberler

Marmaris Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor

Güncelleme:

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, merkeze uzak mahallelerdeki temizlik çalışmalarını arttırdı. Tüm mahallelerde adeta seferberlik halinde çalışma yapan temizlik personelinin son durağı Söğüt ve Hisarönü Mahalleleri oldu. Ekipler mazgal, ızgara ve kanalları temizlerken, çalı, moloz gibi çöp araçlarıyla toplanmayan atıkları da temizledi. Büyük atıklar da konteyner etrafından toplandı. Belediye yetkilileri, çalışmaların tüm mahallelerde devam edeceğini belirtti.

Marmaris Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, merkeze uzak mahallelerdeki temizlik çalışmalarını arttırdı. Tüm mahallelerde adeta seferberlik halinde çalışma yapan temizlik personelinin son durağı Söğüt ve Hisarönü Mahalleleri oldu. Söğüt'te mazgal, ızgara ve kanalları temizleyen ekipler Hisarönü'nde de çalı, moloz gibi çöp araçlarıyla toplanmayan atıkların temizliğini gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca konteyner etrafına bırakılan büyük atıkları da topladı. Çalışmaların tüm mahallelerde devam ettiğini söyleyen belediye yetkilileri " Marmaris'in her noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Belediyesi Marmaris Söğüt Yerel Haberler Belediye Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title