Haberler

Lions Kulübü'nden Başkan Yeloğlu'na Ziyaret

Antakya Lions Kulübü'nün Yeni Dönem Başkanlığını Üstlenen Aydın Toksöz ve Beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'nu Ziyaret Etti.

Antakya Lions Kulübü'nün yeni dönem başkanlığını üstlenen Aydın Toksöz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'nu ziyaret etti.

Antakya Belediye Başkan Mehmet Yeloğlu, sivil toplum örgütleriyle her platformda dirsek temasında olduklarını, Antakya Lions Kulübü'nün de bu sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu ifade etti. Yeloğlu, Antakya Lions Kulübü'nün gerçekleştirdiği faaliyetleri yakından takip ettiğini ve bundan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Yeloğlu, Antakya Lions Kulübü'nün yeni dönem başkanlığı görevini üstlenen Aydın Toksöz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kutladı ve bundan sonraki çalışma dönemlerinde başarılar diledi.

(OK-AB-Y) 10.06.2008 16:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title