Haberler

Lastik Fabrikasında Organ Bağışı Anlatıldı

Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, sağlık ekibinin bir lastik fabrikasında stant açarak organ bağışı hakkında bilgi verdiğini belirtti.

Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, sağlık ekibinin bir lastik fabrikasında stant açarak organ bağışı hakkında bilgi verdiğini belirtti.

Büyüker, yaptığı yazılı açıklamada, Organ Bağışı Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade etti. Organ bağışının öneminin anlatıldığını aktaran Büyüker, bu amaçla Petlas A.Ş'de stant açılarak yöneticilere ve çalışanlara bilgi verildiğini belirtti.

Sosyal sorumluluk anlamında bu tür etkinliklerin önemli olduğuna işaret eden Büyüker, şunları kaydetti:

"Hayat kurtarma adına tüm dünyada çok önemli bir miras olan organ bağışı ile ilgili lastik fabrikasında stant açılmıştır. Çeşitli kurumlar da organ bağışı ve buna benzer önemli sosyal sorumluluk projelerine mümkün olduğunca destek vermeye çalışmaktadır. Petlas A.Ş'de açılan stantta, ülkemizde organ bağışı konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmiştir. Fabrika yöneticilerine ve bu stantta görev yapan görevlilerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Organ Bağışı Haftası Selçuk Büyüker Kırşehir Petlas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title