Haberler

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Başhekiminden İstifa

Güncelleme:

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doktor Öğretim Görevlisi Serkan Telli, görevinden istifa etti. Telli'nin bu göreve 11 ay önce başladığı ve ani istifasının hastane çalışanları tarafından üzüntüyle karşılandığı belirtildi. 'Bazı baskılar sebebiyle' vazifesinden istifa etmek zorunda kaldığı ileri sürülen Serkan Telli'nin yerine önümüzdeki günlerde atama yapılacağı öğrenildi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doktor Öğretim Görevlisi Serkan Telli, görevinden istifa etti.

Telli'nin bu göreve 11 ay önce başladığı ve ani istifasının hastane çalışanları tarafından üzüntüyle karşılandığı belirtildi. 'Bazı baskılar sebebiyle' vazifesinden istifa etmek zorunda kaldığı ileri sürülen Serkan Telli'nin yerine önümüzdeki günlerde atama yapılacağı öğrenildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kütahya Hastane Yerel Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title