Haberler

Korkuteliye Modern Havuz Müjdesi

Antalya'nın Korkuteli İlçesine Kapalı Spor Salonun Ardından Modern Havuz Yapılacak.

Antalya'nın Korkuteli ilçesine kapalı spor salonun ardından modern havuz yapılacak.

Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan'ın tek hayalim Korkuteli'ne bir yüzme havuzu kazandırmak açıklamasının ardından Antalya Bayındırlık yetkilileri ve Korkuteli Belediyesi harekete geçti. Korkuteli Belediyesi hizmet binasında bir araya gelen Antalya Bayındırlık il müdürlüğü yetkilileri Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu ve Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan havuz projesini konuştular.

Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, “Güreş eğitim merkezinin yapılma projesinde olduğu gibi Kaymakamlık ve Belediye olarak ortak bir proje yapılabilir. Bu havuzu yapıp faaliyete geçirirsek Özellikle Kaymakam Rıza Dalan hayelleri gerçekleşecek. Bu sayede İlçemizin tanıtımı konusunda büyük mesafe kat edeceğiz" şeklinde konuştu. Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan da; “Bayındırlık yetkilileri fizibilite çalışmalarına başladı. Kaymakamlık ve belediyenin güreş eğitim merkezindeki gibi ortak çalışması ile proje hayata geçebilir. Kapalı Spor salonu ile yapımı devam eden Güreş merkezi arasında yapımı düşündüğümüz yüzme havuzumuz Akdeniz bölgesinde tek olacak" dedi.

(AD-SÇ-Y) 25.02.2008 16:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title