Haberler

Kaymakam Çakıcı, Yol ve Gölet Çalışmalarını İnceledi

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Büyükyenice ve Kızılöz köylerindeki yol çalışmalarını ve Gaziler köyündeki gölet çalışmasını yerinde inceleyip bilgi aldı.

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Büyükyenice ve Kızılöz köylerindeki yol çalışmalarını ve Gaziler köyündeki gölet çalışmasını yerinde inceleyip bilgi aldı.

Kaymakam Çakıcı'nin ziyaretine, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan ile MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur da katıldı. Heyet üyeleri, Büyükyenice ve Kızılöz köyündeki yol çalışmalarını ve Gaziler köyündeki gölet çalışmasını yerinde inceleyip bilgi aldılar. Osmaneli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2015 yılı KÖYDES programında yer alan Büyükyenice ve Kızılöz köylerinde 1. ve 2. kat asfalt yapım işi tamamlandı. Kaymakam Çakıcı yapılan çalışmalarla ilgili olarak "İl Genel Meclis üyelerimiz ile birlikte Büyükyenice ve Kızılöz köylerimizdeki İl Özel idaresi çalışanları tarafında yapılan yol çalışmalarını ve gaziler köyündeki sulama göletinin inşaatının çalışmalarını yerinde inceledik. Yapılan yollarla ile çiftçilerimiz ulaşımlarını daha rahat ve daha çabuk sağlayacaklar, Gaziler köyündeki sulama göleti inşaatı bittikten sonra da çiftçilerimiz yetiştirdikleri ürünlerini daha az masrafla ve daha kaliteli ürünler elde edecekler" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükyenice Edip Çakıcı Ak Parti Osmaneli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title