Haberler

Karda Hasar Görmüş Sera ve Yüksek Tünellerde İnceleme

Tekirdağ’da geçtiğimiz haftalarda yaşanan yoğun kar yağışı sonrası meydana gelen buzlanmalarda hasar gören sera ve yüksek tünellerde inceleme yapıldı.

Tekirdağ'da geçtiğimiz haftalarda yaşanan yoğun kar yağışı sonrası meydana gelen buzlanmalarda hasar gören sera ve yüksek tünellerde inceleme yapıldı.

Ocak ayı içerisinde yoğun kar yağışı sebebiyle mevcut sera ve yüksek tünellerde kar yükünden dolayı hasarlar meydana geldi. Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Naip köyünde kar yükünden dolayı hasar görmüş yüksek tünellerde incelemelerde bulunarak, zarar görmüş çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sarıkoca, hasar tespiti için gerekli çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sarıkoca, daha sonra 'Naip köyünden genç çiftçi projesi kapsamında destekleme hakkı kazanan çiftçi Mehmet Ertaş'ın kurduğu istiridye mantarı işletmesi ziyaret etti. Üretim yerinde incelemeler de bulunan Sarıkoca, üretici Ertaş'a başarılar temennisinde bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekeriya Sarıkoca Mehmet Ertaş Tekirdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title