Haberler

Karatay'da Anaokuluna Ziyaret

Konya'nın merkez Karatay İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulunu ziyaret etti.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulunu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, üç olan anaokulu sayısının 8'e yükseldiğini belirterek, Karatay'da eğitime her konuda destek verdiklerini söyledi. 2004 yılından bu güne ilçeye 15 okul, 5 spor salonu, 3 anaokulu ve 2 suni çim saha olmak üzere 25 tesis kazandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Hançerli, eğitime desteklerinin devam edeceğini vurguladı. Başkan Hançerli, Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda ihtiyaç olan üç bölgeye anaokulu yapıldığını ifade ederek, yapımı tamamlanan anaokullarının 500'er metrekare alanda müstakil olarak tek katlı inşa edildiğini söyledi. Hacıveyiszade, Erenler ve Akabe Mahallelerine kazandırılan 3 anaokulunun 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildiğini anımsatan Başkan Hançerli, "Amacımız ilçede eğitim seviyesini daha da yükseltmek. Her bir anaokulumuz 4'er sınıflı ve içerisinde sosyal aktivite alanları ile toplantı salonları yer alıyor" dedi.

Kaymakam Altıntaş ise eğitimin küçük yaşlarda başlamasının önemine dikkat çekerek, anaokulunda gerçekleşen öğrenme faaliyetinin çocukların zihinsel ve fiziksel gelişiminde çok etkin bir rol oynadığını kaydetti.

Ziyaretin sonunda anaokulu öğrencileri ve eğitimleriyle hatıra fotoğrafı çektirildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Altıntaş Mehmet Hançerli Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title