Haberler

Kaçak Yapılaşma Helikopter Kamera ile Takip Edilecek

Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, ilçedeki kaçak yapıların engellenmesi ve takip edilmesi amacıyla, Gölhisar Belediyesi bünyesinde helikopter kamera (Drone) aldıklarını açıkladı.

Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, ilçedeki kaçak yapıların engellenmesi ve takip edilmesi amacıyla, Gölhisar Belediyesi bünyesinde helikopter kamera (Drone) aldıklarını açıkladı. Kaçak yapıların takibi ve inşaat denetimlerinde kullanılacak helikopter kamerayı teslim aldıklarını dile getiren Başkan Canural, belediyeden bir personelin helikopter kamerayı kullandığını söyledi.

Helikopter kameranın ilçeyi havadan belirli aralıklarla tarayacağını dile getiren Başkan Canural, "İnşaatların denetimi ve kaçak yapılar ile mücadele çalışmaları için helikopter kamera alımı yaptık. Belirli aralıklarla ilçeyi havadan tarayıp özellikle kaçak yapıların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Ayrıca ilçe tanıtımı için de helikopter kamerayı kullanmayı planlıyoruz" diye konuştu. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Canural Gölhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title