Haberler

Jandarma Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü

Hatay Valisi Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca Jandarma Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen yemeğe katıldı.

Hatay Valisi Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca Jandarma Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen yemeğe katıldı.

Jandarma Alay Komutalığı Askeri Gazino'da gerçekleşen yemeğe 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ile şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi rahmetle andığını ifade eden Topaca, şehitlerin, şehit yakınlarının, gazilerin ve gazi yakınlarının dinimizin ve kültürümüzün bir gereği olarak her türlü değerin üstünde tutulduğunu belirtti. Topaca, "Şehitlik peygamberlikten sonra mevkilerin en yükseğidir. Kuran-ı Kerim'de bu anlamda birçok ayet mevcuttur. Ne mutlu bize ki her zaman vatanı uğruna şehit olmayı göze alabilen evlatlar yetiştirebiliyoruz. Devletimiz şehit yakınlarını, gazilerimizi ve gazi yakınlarını bir emanet olarak görüyor. Biz de bu emanete sahip çıkmak, onların sorunlarını kendi sorunumuz bilmek konusunda her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi.

121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan ise yaptığı konuşmada Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümünü kutlamanın onur, mutluluk ve heyecanı içinde olduğunu belirterek, Jandarma Teşkilatı'nın köklü tarihiyle kuruluşundan günümüze kadar vatandaşların engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu, yaşamın her alanında, ülkemizin her noktasında halkımızın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle bundan sonra da var olmaya devam edeceğini ifade etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Koçyiğit Ercan Topaca Erdem Özcan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
title