Haberler

İstanbul'da Yanmayan Sokak Lambaları Vatandaşları Korkutuyor

Güncelleme:

İstanbul'un bazı yerlerinde yanmayan sokak lambaları vatandaşları artan hırsızlık olayları sebebiyle korkuturken BEDAŞ'ın yapılan ihbarları dikkate almaması ise isyan ettirdi. Mahalle sakinleri uzun süredir karanlıkta kalan sokaklarda güvenlik sorunu yaşadıklarını belirtiyor.

- İstanbul'un bazı bölgelerinde yanmayan sokak lambaları nedeniyle vatandaşlar BEDAŞ'a tepki gösterdi

İstanbul'un bazı bölgelerinde sokak lambalarının yanmaması vatandaşı isyan ettirdi

İSTANBUL - İstanbul'un bazı yerlerinde yanmayan sokak lambaları vatandaşları artan hırsızlık olayları sebebiyle korkuturken BEDAŞ'ın yapılan ihbarları dikkate almaması ise isyan ettirdi.

İddiaya göre, İstanbul'da bulunan bazı yerlerin aydınlatma direklerinin lambaları uzun süredir yanmıyor. Vatandaşlar karanlık sokaklarda yürümekte korkarken Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi'nde bulunan bir aydınlatma direğinin de eğrilmesi tedirgin etmeye başladı. Mahalle sakinleri iddiaya göre, sokak aydınlatmalarından sorumlu olan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş sürekli arayıp ihbarda bulunduklarını ve kimsenin ilgilenmediğini belirtti.

"Dört aydır mahalle karanlık"

Mahalle sakini Engin Asker, "Dört aydır mahalle karanlıkta söyledik. Haberde verdik. Gelmediler ilgilenmediler. Mahalle karanlıkta olduğu için hırsızlık problemleri de olmaya başladı. Buna bir çözüm bulsunlar. Direkte yıkılmak üzere İstanbul'da sanki dağ başında yaşıyor gibiyiz. Mahallemizdeki üç tane direğin ışıkları dört aydır yanmıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Güvenlik Genel Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title