Haberler

İsmail Sivri 11. Çocuk Öyküleri Yarışması Sonuçlandı

Güncelleme:

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen İsmail Sivri 11. Çocuk Öyküleri Yarışması sonuçlandı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen yarışmada ödül alan öğrenciler belirlendi. Ödül töreni ise daha sonra yapılacak.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ne (İGC) 14 yıl başkan olarak hizmet veren, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı İsmail Sivri'nin adını yaşatmak amacıyla İGC tarafından düzenlenen İsmail Sivri 11. Çocuk Öyküleri Yarışması sonuçlandı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ortaokul ve lise olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmada yazdıkları öykülerle ödül almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu. Ön değerlendirmesini İGC Yönetim Kurulu Üyesi Esat Erçetingöz ve Şirin Yörük'ün yaptığı yarışmada Seçici Kurul; İGC Başkanı Dilek Gappi, yazarlar Hidayet Karakuş, Mavisel Yener, Yunus Bekir Yurdakul, Hüseyin Yurttaş, Hacer Kılcıoğlu, Defne Ongun ve Gülşah Elikbank'dan oluştu. Seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye girenler şöyle:

Ortaokul öğrencilerinin katıldığı birinci kategoride İzmir Özel Tevfik Fikret Ortaokulu öğrencisi Mercan Yakut "Kağıttan Çocuk Ömer ve Onun Gerçek Arkadaşı" adlı öyküsüyle birinci, Şehit Mehmet Oruç İ. H. O Elif Sare Bayram "Mivlamayı Bilmeyen Kedi" adlı öyküsüyle ikinci, Fevzipaşa Ortaokulu'ndan Dilşah Şimşek "Hangisi Gerçek" adlı öyküsüyle üçüncü oldu.

Lise öğrencilerinin katıldığı ikinci kategoride de Gaziemir Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi öğrencisi Gülce Naz Kınacı "Tütün Tarlası" adlı öyküsüyle birinci, İzmir Çiğli Fen Lisesi öğrencisi Efe Yusuf Köler "Soğuk Sevgi" adlı öyküsüyle ikinci, Adnan Menderes Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Yasmin Erdem "Beyoğlu Kahvehanesi" adlı öyküsüyle üçüncü oldu.

İsmail Sivri 11. Çocuk Öyküleri Yarışması'nda ödül olarak birincilere diz üstü bilgisayar, ikinci ve üçüncülere tablet bilgisayar verilecek. Ödül töreni, daha sonra duyurulacak bir tarihte İGC Uluslararası Basın Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: ANKA / Yerel

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğü İsmail Sivri Çocuk İzmir Edebiyat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title