Haberler

İslahiye'de Mezuniyet Töreni

Gaziantep Üniversitesi İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

İslahiye Kültür Merkezi'ndeki mezuniyet törenine, İslahiye Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Belediye Başkanı Malike Uludağ, 106. Topçu Alayı Komutanı Kıdemli Albay Metin Alpcan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ceyhun Yılmaz, Jandarma Komutanı Binbaşı Ömüral Beşikçi, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş ve Şube Müdürleri, öğretim üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş, mezun olan öğrencilere başarılar diledi. 2009 yılında eğitim öğretim vermeye başlayan İktisat ve İşletme Bölümleri'nden oluşan İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin İlk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadıklarını belirten Dekan Altıntaş, Mevlana, Farabi ve Erasmus gibi üniversite değişim programları konusunda çalışmalar yaptıklarını, bu kapsamda diğer üniversitelerle sözleşmeler yaptıklarını söyledi.

Fakülte öğrencilerinden İktisat Bölümü Öğrencisi dönem birincisi Ayşe Yılmaz ile İşletme Bölümü dönem birincisi Aslı Baltacı'nın Geleneksel Mezuniyet Kütüğüne plaket çakmalarının ardından topluca kep fırlatıldı. Topluca hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından İşadamı Mehmet Ünlü'nün verdiği yemekten sonra öğrenciler gönüllerince eğlendi, müzik eşliğinde halay çekti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceyhun Yılmaz Malike Uludağ Altıntaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title