Haberler

İş- Kur ve Togem Halı Kursu Devam Ediyor

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde İş-Kur destekli TOGEM bünyesinde açılan Halı Dokuma ve Yöresel Kilim Dokuma kursu devam ediyor.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde İş-Kur destekli TOGEM bünyesinde açılan Halı Dokuma ve Yöresel Kilim Dokuma kursu devam ediyor.

Gölbaşı Toplumsal Gelişim Merkezi Gönüllü Başkanı Birgül Kütük Özdemir halı kursu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile halı dokumacılığını geliştirmek amacıyla açmış olduğumuz halı kursunun 15 kursiyer ve 10 halı tezgahı ile devam ettiğini kursumuza katılan kursiyerlerimiz genelde ev hanımlarımız kursumuzda hem meslek öğreniyorlar hem de para kazanıyorlar. Kursumuzun açılmasında emeği geçen halk eğitim müdürümüz Yusuf uçar bey'e teşekkür ediyorum" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Uçar ise açılmış olan halı kursunun 1 öğretmen ve 15 kursiyer ile eğitime devam ettiğini belirterek, "Kursiyerlerimiz tarafından el emeği göz nuru ile dokunan ve kültürümüzü yansıtan bu kurslara önem veriyoruz" dedi.

Kurs öğretmeni Zülfiye Ağören ise, kendilerine bu fırsatı veren TOGEM gönüllü Başkanı Birgül Kütük Özdemir ile Halk eğitim merkezi Müdürü Yusuf Uçar'a kursiyerler adına teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Uçar Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title