Haberler

İl Genel Meclisi'nden Kaymakamlara Ziyaret

Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyeleri Meclis Başkanı Yaşar Yılmazer Başkanlığında Geçtiğimiz Ay Görevlerine Başlayan Torul ve Kürtün Kaymakamlarını Makamlarında Ziyaret Ettiler.

Gümüşhane İl Genel Meclisi üyeleri Meclis Başkanı Yaşar Yılmazer başkanlığında geçtiğimiz ay görevlerine başlayan Torul ve Kürtün Kaymakamlarını makamlarında ziyaret ettiler.

Meclis Başkanı Yaşar Yılmazer, İl Genel Meclisi üyeleri Mürsel Arslan, Mevlüt İlhan, Mesut Şen, Yücel Yusufoğlu ve İbrahim Kalkan’la birlikte yeni atanan Torul Kaymakamı Şafak Gürçam ve Kürtün Kaymakamı Ozan Gazel’i makamlarında ziyaret etti.

Torul ve Kürtün ilçelerinde zorlu doğal şartlar nedeniyle hizmetlerin yavaş ilerlediğini belirtilen Meclis Başkanı Yılmazer, bu yıl devam etmesi düşünülen KÖYDES projeleri ile bölgenin standartlarının daha da yükseltileceği söyledi. Samimi bir havada gerçekleştirilen ziyaretlerde koordineli çalışmanın önemine değinen Kaymakamlar iki yıldır başarı ile uygulanan KÖYDES projeleri kapsamında bu yıl daha etkin çalışmalar yapmak istiyoruz” dediler.

(RE-İRT-Y)

04.11.2007 13:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title