Haberler

Iğdır'da Aile Haftası Etkinliği

Iğdır’da, düzenlenen programla Aile Haftası kutlandı.

Iğdır'da, düzenlenen programla Aile Haftası kutlandı.

Iğdır Üniversitesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği programa Iğdır Vali Vekili Mevlüt Özmen, Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bal, Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özgür Turhan, Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeki Tan'ın yanı sıra vatandaşlar katıldı. Iğdır Üniversite Karaağaç Kampüsü konferans salonunda düzenlenen programda konuşan Iğdır Vali Vekili Mevlüt Özmen, toplum için en önemli değerlerin başında aile geldiğini belirtti.

Çocuk Gelişimcisi Emel Bozkurt ve Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeki Tan'ın da birer sunum yapmasının ardından Aile Haftası ile ilgili hazırlanan slayt gösterimi izlendi. Iğdır Vali Vekili Mevlüt Özmen'in "Örnek Aile" seçilen Vesile-Ayhan Sinay çiftinin plaket verilmesinin ardından program son buldu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Iğdır Üniversitesi Hasan Bal Zeki Tan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title