Haberler

Hilvan Meslek Yüksek Okulu'ndan Kardeş Okul Projesi

Harran üniversitesine bağlı Hilvan Meslek Yüksek Okulu her yıl düzenlediği “kardeş okul” projesinin bu yıl ki kardeş okulu Hilvan‘a bağlı Kadıkent İlkokulu oldu.

Harran üniversitesine bağlı Hilvan Meslek Yüksek Okulu her yıl düzenlediği "kardeş okul" projesinin bu yıl ki kardeş okulu Hilvan'a bağlı Kadıkent İlkokulu oldu.

Hilvan MYO Müdürü Doç.Dr Ahmet Oymak başkanlığında toplanarak her yıl geleneksel hale gelen kardeş okulu uygulaması gereği Hilvan ilçesine bağlı Kadıkent İlkokulunu ziyaret ederek, çeşitli hediyeler dağıttılar.

İlçe merkezine 20 km uzaklıkta bulunan Kadıkent İlkokulu'na yapılan ziyarette Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Yılmaz, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Ahmet Oymak, ilçe müdürleri, yüksekokul öğrencileri katıldılar.

Sevinç ve heyecanlı anların yaşandığı ziyarette kaymakan Sezer ve Rektör Mutlu ilkokul öğrencileriyle bir süre sohbet edip birlikte kitap okudular. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Halil Mutlu Ahmet Oymak Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title