Haberler

Hatay'da Hayırseverlerin Eğitime Desteği Sürüyor

Hatay'da "Eğitime Yüzde Yüz Destek" Kampanyası Kapsamında Hayırsever Mehmet ve Bostan Alkan Kardeşler Tarafından 16 Derslikli Bir Okul Yaptırılacak.

Hatay'da "Eğitime Yüzde Yüz Destek" kampanyası kapsamında hayırsever Mehmet ve Bostan Alkan kardeşler tarafından 16 derslikli bir okul yaptırılacak.

Yayladağı ilçesinin Yenice köyüne yapılacak olan ve 12 ayda tamamlanıp, 750 bin YTL bedelle yapılacak olan 16 derslikli Hacı Çerçi Ali Alkan İlköğretim Okulu ile ilgili protokol, Hatay Valilik makamında imzalandı. Hatay Valisi Ahmet Kayhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bozoğlan'ın hazır bulunduğu protokol töreninde konuşan Vali Kayhan, eğitime hayırseverlerin büyük bir desteğinin olduğunu ve il genelinde çok sayıdaki dersliği hayırseverlerin yaptığını ifade ederek, hayırsever işadamları Alkan

kardeşlere teşekkür etti.

Hayırsever Alkan kardeşler de okulun yanına bir sağlık ocağı yapacaklarını söyledi ve valiliğin kendilerine bu konuda da destek vermesini istedi.

(OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title