Haberler

Haber Alınamayan Taksici Ölü Bulundu

Muğla’nın Datça ilçesinde kendisinden dün geceden bu yana haber alınamayan taksicinin, kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Muğla'nın Datça ilçesinde kendisinden dün geceden bu yana haber alınamayan taksicinin, kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Datça'da taksicilik yapan İhsan Bakır'ın (56) dün gece ilçeye bağlı Emecik Mahallesi'ndeki evine dönmemesi üzerine, ailesi jandarma ve polise kayıp ihbarında bulundu. Bakır'ın en son dün gece saat 02.30 sıralarında 48 T 5054 plakalı aracıyla Datça kent merkezinden çıkışının tespit edilmesi üzerine güzergahta arama çalışması yapıldı.

Yapılan araştırmada İhsan Bakır'ın kullandığı ticari taksinin Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki antik kentin yakınlarında virajı alamayarak uçuruma yuvarlandığı tespit edildi. Aracın içerisinde ölü olarak bulunan Bakır'ın cenazesi, otopsi için Datça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhsan Bakır Muğla Datça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title