Haberler

Gür Ailesi'nin Mezuniyet Heyecanı

Haberler

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ve eşi Mehtap Yılmaz (Gür) oğulları Furkan’ın hukuk fakültesini bitirerek mezuniyet belgesini aldığı törende heyecan ve mutluluk dolu anlar yaşadı.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ve eşi Mehtap Yılmaz (Gür) oğulları Furkan'ın hukuk fakültesini bitirerek mezuniyet belgesini aldığı törende heyecan ve mutluluk dolu anlar yaşadı.

Rektör Prof. Dr. Ali Gür ve eşi Gazeteci Yazar Mehtap Yılmaz'ın (Gür) oğulları Furkan'ın da katıldığı mezuniyet töreni, HKÜ Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. Mezuniyet belgesini Anayasa Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Tunç'un elinden alan Furkan Gür, mutluluğunu daha sonra babası Ali ve annesi Mehtap Gür ile sarılarak kutladı. Furkan ve sınıf arkadaşlarına alkışla destek veren anne ve baba Gür de bundan sonraki yaşamında başarı dileklerinde bulundu.

Öğrencilerin ant içmeleri ve kep atmasıyla sonuçlanan mezuniyet törenini, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Tamer Yılmaz ile birlikte izledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Mehtap Yılmaz

Kira sözleşmeleri için e-Devlet hizmetinde son aşamaya gelindi

Geri sayım başladı! E-Devlet'e müthiş bir hizmet daha geliyor

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! 10'u ağır 40 kişi yaralandı

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! Onlarca yaralı var

Bomba iddia: AK Parti yönetimi asgari ücrete yüzde 30 zam yapılmasını istiyor

İşte AK Parti yönetiminin düşündüğü asgari ücret rakamı

Çinli otomotiv devi Chery, Samsun'da fabrika kuracak

Dünyaca ünlü otomotiv devi Türkiye'de fabrika kuracak

title