Haberler

Görele'de Sosyal Tesis ve Kurs Merkezi Açılışları Yapıldı

Görele Belediyesi Halı Saha ve Sosyal Tesisleri ile Bayanlara Yönelik El Becerileri ve Meslek Edindirme Kursları Merkezi, Düzenlenen Törenlerle Açıldı

Görele Belediyesi Halı Saha ve Sosyal Tesisleri ile Bayanlara yönelik El Becerileri ve Meslek Edindirme Kursları Merkezi, düzenlenen törenlerle açıldı.

Açılış törenlerine, Giresun Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Hacı Hasan Sönmez, Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele AK Parti İlçe Başkanı Tolga Erener, ilçe Müftüsü Enver Türkmen, ilçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt, Belde belediye başkanları, meclis üyeleri, daire amir ve memurları ile vatandaşlar katıldı.

Giresun Valisi Mustafa Yaman açılışta yaptığı konuşmada, yeni yılın Giresun'a ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyerek, 'Bugün burada açılışını yaptığımız bu tesislerin ilçeye önemli katkılar sağlayacaktır. İnanıyorum ki 2011 yılı Giresun adına ciddi bir atılım yılı olacak' dedi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise, 2011 yılındaki ilk yatırımlarının açılış törenini gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana, çok ciddi yatırımlara imza attıklarını belirten Melikoğlu, 'Yine önemli bir projemiz olan ve Görele'nin sorunu haline gelen öğrenci yurdumuzu da ilçemize kazandıracağız. Bunun yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda Görele İlçe stadının sentetik cim yapılması da 2011 yatırım programında yer alıyor' dedi.

(KY-SZ-MKU-ÜNS) - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title