Haberler

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sağlam Güven Tazeledi

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Şoförler ve Otomobilciler Odasının mevcut Başkanı Ali Sağlam, yapılan seçimler sonrası yeniden başkanlığa seçildi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Şoförler ve Otomobilciler Odasının mevcut Başkanı Ali Sağlam, yapılan seçimler sonrası yeniden başkanlığa seçildi.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu Ereğli Kültür ve Spor Merkezi'nde yapıldı. Genel Kurulda, Ali Sağlam, Celal Güney, Yalçın Bozkır ve Ahmet Çolak'ın başkanlık için yarıştığı Olağan Kongre Emniyet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildi. Divan heyetinin oluşması sonrası gündem maddeleri okundu ve üyeler tarafından ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde kürsüye çıkan başkan adayları bu seçimin bir bayrak yarışı olduğunu ve odaya en iyi hizmetin sunulması için çalışacaklarını söyledi. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek odanın mevcut yapısını daha üst noktalara taşımak gerektiğini ifade edenn adaylar, üyelere teşekkür etti. Daha sonra oy kullanma işlemine geçildi ve 417 oy alan mevcut başkan Ali Sağlam başkanlığa seçildi. Diğer adaylar Yalçın Bozkurt'a 210, Celal Güney'e 113 ve Ahmet Çolak'a 257 oy çıktı.

Seçim sonrası başkanlığa seçilen Ali Sağlam kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür ederek, odanın birlik ve beraberlik içerisinde güçlenerek daha iyi hizmet vereceğini söyledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çolak Ali Sağlam Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title