Haberler

Erdemli Köyler Arası Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

Erdemli Kaymakamlığı 6

Erdemli Kaymakamlığı 6. Toros Köyler arası futbol turnuvası kuraları çekildi. 23 takımın katılacağı turnuvanın 4 grupta yapılacağı ve 10 Temmuz Cumartesi günü Güzeloluk Köyünde başlayacağı bildirildi. Turnuvanın kura çekilişine İl Genel Meclisi Üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Hasan Mavi, Kerim Yıldırım, Nihat Taner, TEDAŞ Müdürü Vedat Uzunbağ, Gençlik Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç, Köylere Hizmet Götürme Birim Amiri Emre Tüzel, ve köy muhtarları katıldı.

Kura çekimi öncesinde kurallar hakkında bilgi veren Gençlik Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç, Futbol Federasyonunun yurt genelinde yaptığı araştırma sonunda 'Herkes İçin Spor' projesi kapsamında en çok lisanslı sporcunun Erdemli'de olduğunu bunda da köyler arasında yapılan turnuvaların etkili olduğunu söyledi.

Federasyonun herkesin spor yapmasını özendirmek adına köylerde ve halı sahalarda yapılan turnuvalarda hakemlere ödenen ücretlerin yarı yarıya indirdiği müjdesini de veren Kılıç, turnuva kurallarına uymayan takımların diskalifiye edileceğini belirtti.

Kılıç, tek devreli lig usulü ile yapılacak turnuvanın amacının spor yaparak centilmence köyler arası kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade etti.

Turnuvaya katılan köyler ve grupları ise şöyle oluştu:

A GURUBU

Kayacı, Fakılı, Batısandal, Koramşalı, Yağda, Albeyli.

B GRUBU

Güzeloluk, Elbeyli, Çiriş, Tapureli, Veyselli.

C GURUBU

Kızılen, Kösbucağı, Karaahmetli, Küstülü, Harfilli, Çiftepınar.

D GURUBU

Hüsametli, Yeniyurt, Sarıkaya, Çerçili, Aydınlar.

(DÇ-DLK-ZZ) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title