Haberler

Erciş Belediye Eş Başkanı Keskin'in Tutuklanması

Van’ın Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Diba Keskin ve HDP Erciş ilçe eş başkanı Seval Çadırcı’nın tutuklanması yapılan basın açıklamasıyla protesto edildi.

Van'ın Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Diba Keskin ve HDP Erciş ilçe eş başkanı Seval Çadırcı'nın tutuklanması yapılan basın açıklamasıyla protesto edildi.

Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Diba Keskin ve HDP İlçe Eşbaşkanı Seval Çadırcı'nın geçtiğimiz gece gözaltına alınarak nöbetçi mahkemece tutuklanması, yapılan basın açıklaması ile protesto edildi. Zilan Parkı'nda yapılan protestoda basın metnini okuyan Erol Cengiz, tutuklamanın hukuksuz olduğunu söyleyerek eş başkan Keskin'in avukatları aracılığıyla gönderdiği mesajı okudu. Van Büyükşehir Eş başkanı Bekir Kaya ve HDP Van milletvekili adayı Nadir Yıldırım'ın yaptığı konuşmalardan sonra kalabalık belediye binasına yürümek istedi. Yapılan basın açıklamasının ardından belediye binasına yürümek isteyen kalabalıkla polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diba Keskin Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title