Haberler

Ekinözü'nde İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinde, Kaymakam Abdulhamit Karaca başkanlığında ilçe koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinde, Kaymakam Abdulhamit Karaca başkanlığında ilçe koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı.

Kurum amirleri tarafından yapılan sunumlar eşliğinde Kaymakam Karaca, okul öncesi anaokulları, kız çocuklarının ortaöğretime kazandırılması için alan taraması yapılması, 2012 yılında yapılacak yatırımlara, kar temizleme çalışmaları, sosyal yardımlaşmada yapılan eğitim ve diğer yardımlar, 2012 yılı eğitim öğretim planlaması ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İmar Kanunu hükümleri uyarınca köylerde konut yapacak vatandaşların yapı ön izin belgesi almadan inşaat yapmamaları gerektiğini belirten Karaca, şunları söyledi:

"Bu husus köy muhtarlıkları vasıtasıyla halka duyurulmasına rağmen azda olsa vatandaşlarımız izin almadan yapı yaptıklarından cezai müeyyidelerle karşılaşıyor. Tütün ve tütün ürünleri yasağına kesinlikle uyulmalı. Gelir testi yaptırmak için başvuruda bulunan vatandaşların herhangi bir mağduriyetlerine sebebiyet vermemek için SYDV tarafından tüm tedbirlerin alınmalıdır. Şiddetli kar ve fırtına nedeniyle Kabaktepe Köyü'nde yıkılan elektrik direklerinin bakım onarımı yapıldı. Ancak herhangi bir tehlikeye meydan vermemek için tekrardan kontrolleri yapılmalıdır."

Öğretmenevinde yapılan toplantıya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cengiz Yılmaz, Emniyet Amiri Zafer Volkan Aybay, Yazı İşleri Müdürü Sait Şahin, Nüfus Müdürü Mustafa Çivi, Özel İdare Müdürü İlker Köşker, Tapu Müdürü Sedat Çetin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Seyran, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Kazım Çıtak, İlçe Müftüsü Emin Patan, SYDV Müdürü Sadettin Alkaya ile AKEDAŞ İşletme Şefi Ertan Karamanlı katıldı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş Ekinözü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title