Haberler

Dursunbey'e Toplumsal Hayatı Geliştirme Merkezi

Dursunbey'de belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Toplumsal Hayatı Geliştirme Merkezi'nin (THGM) temeli atıldı.

Dursunbey'de belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Toplumsal Hayatı Geliştirme Merkezi'nin (THGM) temeli atıldı.

TGHM inşaatının temel atma törenine Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, yetkililer ve vatandaşlar katıldı. Başkan Yılmaz, Dursunbey'de belediye tarihinin en büyük yatırımının temelini attıklarını, THGM bünyesinde çeşitli faaliyet alanları bulunacağını söyledi. Müteahhit firmanın bu eseri titizlikle yapacağını belirten Yılmaz, burada daha önce küçük bir havuzun olduğunu, eski havuzun ihtiyacı artık karşılayamadığını hatırlattı. Kadınların da girebileceği bir havuz sözünü seçimlerden önce verdiklerini belirten Yılmaz, çoğu ilde olmayan yarı olimpik yüzme havuzunu Dursunbey'e kazandırmanın memnuniyeti içinde olduklarını belirtti. İnşaat ile ilgili bilgiler veren başkan Yılmaz, THGM'nin maliyetinin 3 milyon 740 bin TL olduğunu, Dursunbey'i örnek bir yer haline getireceklerini sözlerine ekledi.

Kaymakam Yaşar Aksanyar, "Dursunbey Belediyesi'nin hizmetlerini takdirle izliyoruz. Belediyemiz yakın zamanda yaptığı birtakım projeler ile Dursunbey'in modern bir şehir olduğunu, insanlarına yakışır hizmetleri sunmakta öncü ve lider olduğunu ispatlıyor. Bu proje onlardan bir tanesi" dedi.

Konuşmaların ardından butona basılarak temel atıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Aksanyar Ruhi Yılmaz Dursunbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title