Haberler

"Dostlar Meclisi" Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Aydın'da 12 Yıl Önce Oluşturulan Dostlar Meclisi 2008 Yılının İlk Toplantısını Aymendo Tesislerinde Yaptı. Toplantıda Sekreterya Tarafından Kendi Alanlarında Başarılı Olan Üyelere Teşekkür Plaketi Verildi. Dostlar Meclisi Toplantısına Aydın İl Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan Özel Konuk Olarak Katıldı.

Aydın'da 12 yıl önce oluşturulan Dostlar Meclisi 2008 yılının ilk toplantısını AYMENDO tesislerinde yaptı. Toplantıda sekreterya tarafından kendi alanlarında başarılı olan üyelere teşekkür plaketi verildi. Dostlar Meclisi toplantısına Aydın İl Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan özel konuk olarak katıldı.

Toplantıda kendi alanlarında başarı gösteren Av. Akın Yakan'a Garanti Bankası Aydın Şubesi Müdürü Ertan Kaymaz'a, Aydın Sanayi Odası Başkanı Ercan Çerçioğlu'na, ve Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'a 2007 yılı başarı ödülü verildi.

2007 yılında Dostlar Meclisi toplantısına ev sahipliği yapan; Gürkan Renklidağ'a Binali Özdoğan'a, Abdürrahim Dokumacı ve ADÜ Rektörü Prof Dr Şükrü BoyluÂ'ya ise teşekkür plaketi verildi.

Bu arada gecede 1996 yılından bu yana Dostlar Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Çezik ve sekreterya güven tazeledi.Çezik Başkanlığındaki sekreterya; Belkıs ERSOY(, Dr. Nurten Atalay, Cahit Sabancı, Ali Akkurt'tan oluştu.

(İK) 14.03.2008 16:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title