Haberler

Dasifed Yönetimi Tarsus Medical Park Hastanesi'nde Buluştu

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİFED) yönetimindeki iş adamları, Medical Park Tarsus Hastanesi'ni ziyaret etti.

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİFED) yönetimindeki iş adamları, Medical Park Tarsus Hastanesi'ni ziyaret etti.

Medical Park Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, DASİFED'in Nisan ayı yönetim kurulu toplantısı Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (Tarsus SİAD) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Mersin'den Hatay'a kadar olan bölgede son dönemde yaşanan gelişmeleri masaya yatıran DASİFED yöneticileri, toplantının ardından Medical Park Tarsus Hastanesi'ni ziyaret etti.

Yapılan açıklamada, DASİFED Başkanı Süleyman Onatça, yönetim kurulu toplantılarını her ay bir SİAD'ın konuğu olarak gerçekleştirdiklerini belirterek,

"Böylelikle ev sahibi olduğumuz kentteki gelişmeleri de yerinde görüyoruz. Elbette bu toplantılarda bölgenin tamamı üzerine fikir alışverişi yapıyoruz. Ayrıca yönetim toplantılarımız için gittiğimiz her şehirde varsa yeni yatırımları, hizmete giren tesis veya işletmeleri de ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Medical Park Hastaneler Grubu'nun yeni bir zinciri olarak hizmete giren Tarsus Hastanesi'ni de iş adamları olarak ziyaret ettik" görüşlerine yer verdi.

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Uyan ise, iş adamlarına hizmetleri hakkında bilgi verirken, "Hastanemiz 2 ay önce hizmetlerine başladı. Hedefimiz kaliteli sağlık hizmetimizi tüm Çukurova'yla buluşturmaktır. Mersin ve Adana'da kurmayı düşündüğümüz hastanelerin de alt yapısını hazırladık" diye düşüncelerini açıkladı.

Ziyarette, DASİFED yönetiminden Mustafa Güler, Ali Doğan, Faruk Yalnız, Birgül Altay, Yahya Kemal Nalçabasmaz, Figen Çölgüneş, Süleyman Sönmez, Ümit Onatça, Alparslan Yücel, Güneri Unutkan ile Tarsus SİAD üyelerinden Nilüfer İçgören ve Cahit Kıraşı'nın yer aldığı ifade edildi.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title