Haberler

Çevre Günü Kutlandı

05 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftası Nedeniyle, Manavgat Ziraat Odası,tth Nashira Hotel ve Manavgat Tema Vakfı Temsilciği Ortaklaşa Etkinlik Düzenlendi

05 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftası nedeniyle, Manavgat Ziraat Odası,TTH Nashira Hotel ve Manavgat Tema Vakfı temsilciği ortaklaşa etkinlik düzenlendi. Manavgat Ziraat Odası, Manavgat Tema Vakfı temsilciği, TTH Nashira Hotel tarafından 05 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftası nedeniyle, Nashira otelde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Tema Vakfı Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora, TTH Nashira Hotel sahibi Hüseyin Aydoğan, Tema vakfı gönülleri, otel çalışanları ve Düşler bahçesi Kreş'in minik öğrencileri katıldı.

Konferans salonunda yapılan etkinlikte konuşan Tema Vakfı Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora, Ülke genelinde 395.000'ni aşkın TEMA Gönüllüsü, Vakfın erozyonla ve çölleşme ile mücadele hedefleri doğrultusunda toplumsal bilinci arttırmak ve kamuoyunu harekete geçirmek üzere 05 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftası'nı kutladığını söyledi. Malbora, şunları söyledi:

'TEMA Vakfı olarak gönüllülerimizin desteğiyle, 2010 Yılı Dünya Çevre Günü'nünde Türkiye'nin dikkatini bio çeşitliliğin önemine çekmeyi hedefliyoruz. Dünya Çevre Günü'nü kutlarken, herkes alması gereken önlemleri düşünmeli. Bilim adamları, her 24 saatte 150 ile 200 arası türün yok olduğunu tahmin ediyorlar. Geçmişten günümüze türlerin yok olduğu devirler olmuştur, ancak geçmiş 65 milyon yıldaki en hızlı tür yok oluşu günümüzde yaşanmaktadır. İklim değişikliği biyolojik çeşitliliğe karşı en ciddi tehdittir. Sıcaklıklardaki 1,5 ile 2,5 derece arasındaki artış bitki ve hayvan türlerinin yaklaşık %20-30'unun yok olmasına neden olacaktır.'

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Çevre kirliği nedeniyle toprağın zarar gördüğüne dikkat çekerek Toprağın zarar görmesiyle tarımın da daha elverişsiz olduğunu belirtti.

TTH Nashira Hotel Genel Müdürü Mehmet Bahar, Türkiye'de çevreye duyarlılığın günden güne arttığını belirterek 2010 yılından itibaren turizm hareketliliğinde çevre bazında olacağını söyledi. Ardından sahneye çıkan Manavgat Düşler Bahçesi Kreş öğrencileri tarafından çevre ile ilgili şarkılar söylendi. Manavgat Tema Vakfı Temsilcisi Şenay Malbora, Temaya üye olan TTH Nashira Hotel sahibi Hüseyin Aydoğan'a rozetini taktı. Ardından Otel bahçesinde temsili olarak Tema gönülleri, otel çalışanları ve otelde kalan turistler tarafından keçi, boynuzu, incir gibi çeşitli ağaçlar dikildi. (MT-DE-İRE) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title