Haberler

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Ses Ver Sus A Capella Grubu Konseri

Güncelleme:

Çerkezköy Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ses Ver Sus A Capella Grubu konseri, müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Konser sonunda izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Çerkezköy Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ses Ver Sus A Capella Grubu konseri, müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alan Ses Ver Sus A Capella Grubu, konser sonunda izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

"TRAKYA'YA İLK KEZ GELİYORUZ"

İzleyicilerden tam not alan Ses Ver Sus A Capella Grubu üyelerinden Aslıhan Şahin Güven, grubun 2011 yılında kurulduğunu belirterek, "Ses Ver Sus A Capella olarak çalışmalarımızı Ankara'da yapan bir ekibiz. Anadolu'nun pek çok şehrine gidiyoruz, çok da büyük ilgi görüyoruz. Trakya'ya da ilk kez geliyoruz. A capella dünyada yeni yeni yayılan ve yeni yeni gelişen bir müzik tarzı. Türkiye'de de tabii ki bunun yansımaları var. Biz tamamen insan sesiyle oluşan batı müziği alt yapısının kullanıldığı bir tarz yapıyoruz. Dolayısıyla insanlara bunu anlatırken, zorlanacağımızı düşünürken insanların ilgisi bizleri son derece mutlu etti. Çerkezköy'de de böyle güzel bir topluluk önünde sahne almak, şarkılarımızı söylemek son derece keyifli ve güzeldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"KÜLTÜR VE SANAT KİMLİĞİ KAZANDIRACAĞIZ"

Konserin sonunda İzmir Marşı'nı büyük bir coşku ile söyleyen Ses Ver Sus A Capella Grubu'na salondaki tüm izleyiciler ayakta eşlik ederken, sahneye çıkan Belediye Başkanvekili Cengiz Memiş, Çerkezköy Belediyesi'nin son 10 yılda yaptığı yatırımlar ile kültür ve sanatı desteklediğini belirterek, "Önümüzdeki 5 yılda da kurduğumuz bu altyapı ile inşallah Çerkezköy'e bir kültür ve sanat kimliği kazandıracağız. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu muhteşem konser için Ses Ver Sus A Capella Grubu'na teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Sanat Kültür Etkinlik Müzik Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title