Haberler

Çelikhan'da Bayramlaşma

Adıyaman’ın Çelikhan İlçe Kaymakamı Ömer Dağdeviren Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Adıyaman'ın Çelikhan İlçe Kaymakamı Ömer Dağdeviren Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Atatürk İlkokulu bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Çelikhan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cenk Yılmaz, Çelikhan İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser İbrahim Ürün ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayının ilçede birlik, beraberlik ruhunu hissettiren ve iftar çadırında katkıları olan yardım sever Çelikhan halkına teşekkür eden Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, "Bayram herkese hayırlı uğurlu olsun, dileğimiz odur ki bütün İslam alemi bayramın güzelliğini yaşasın. İnşallah bütün İslam ümmetinin bayramını Bayram gibi yaşamasını yüce Allah'tan diliyor ve hepinizin bayramını kutluyorum" dedi.

Bayramlaşma töreninde konuşma yapan İlçe K aymakamı Ömer Dağdeviren ise, "Ramazan ayında Allah'a yakın olmak için ibadet ve dualar ederiz. İslam aleminin içinde olduğu bu durum hüzne ve burukluğa donmuştur. Bizimde şahsi dualarının yanında İslam ümmeti için daha fazla dua etmeliyiz. Toplumumuzda dini bayramlar güzel duygu ve düşünceleri geliştirmede önem arz etmektedir. Gelişen bu duygu ve düşüncelerin toplumda sevgi, saygı, hoşgörü ve dostluğun öne çıktığı gönlerdir. Milletçe birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğinin sağlandığı bu mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum" dedi.

Halkla bayramlaşmadan sonra Kaymakam Ömer Dağdeviren ve beraberindeki heyet Emniyet Amirliğini, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ve şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlaştılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Dağdeviren Adıyaman Çelikhan Yerel Haberler

title