Haberler

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ertuğrulgazi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Koca ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi

Güncelleme:

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ertuğrulgazi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Koca ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi ve yeni görevlerinde başarılar dileyerek hediye takdim edildi.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ertuğrulgazi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Koca ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısının ardından Ertuğrulgazi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı seçilen Mehmet Koca ve yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Bakkalcıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Koca, Başkan Bakkalcıoğlu'na dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu, Dernek Başkanı Mehmet Koca'yı ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca ziyaretin anısına Dernek Başkanı Koca'ya Nutuk ve Türk Bayrağı hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Mehmet Koca Bozüyük Yerel Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title