Haberler

Belediyede Çalıştay Yapıldı

"Türkiye'de 15 Belediye İçin Atık Su Arıtma Tesisi Hazırlanmasına Yönelik Teknik Yardım Projesi" Kapsamında Çevre ve Orman Bakanlığı'nın Koordinatörlüğünde Yürütülen Bartın Merkez Kanalizasyon Atık Su Arıtma Tesisi ile İlgili Çalışmalar Gerçekleştiren Cowı Wastewater Korsorsiyum Tarafından Çalıştay Düzenlendi.

"Türkiye'de 15 belediye için atık su arıtma tesisi hazırlanmasına yönelik teknik yardım projesi" kapsamında Çevre ve Orman Bakanlığı'nın koordinatörlüğünde yürütülen Bartın merkez kanalizasyon atık su arıtma tesisi ile ilgili çalışmalar gerçekleştiren COWI Wastewater Korsorsiyum tarafından çalıştay düzenlendi.

Belediye Meclis salonunda yapılan çalıştaya belediyede görevli teknik personel katıldı. Türkiye'de 15 belediye için atık su arıtma tesisi hazırlanmasına yönelik teknik yardım projesi kapsamında Çevre ve Orman Bakanlığı'nın koordinatörlüğünde yürütülen Bartın merkez kanalizasyon atık su arıtma tesisi ile ilgili çalışmalar gerçekleştiren COWI Wastewater Korsorsiyum tarafından düzenlenen çalıştayda gerekli konular görüşüldü. Çalıştayda "AB Proje Döngüsü ve Proje Hazırlama Kuralları", "AB Su ve Atık su Direktifleri", "Proje Yönetimi" ve "Sözleşme Yönetimi ve FIDIC Sözleşmeleri" konularında bilgiler verildi.

(MAO-ET-Y) 08.05.2008 20:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title