Haberler

Bb Erzurumspor'da Altyapıya Rekor Başvuru

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri’nde yapılan alt yapı seçmelerine Erzurumlu gençler büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri'nde yapılan alt yapı seçmelerine Erzurumlu gençler büyük ilgi gösterdi.

Seçmelere BB Erzurumspor As Başkanı Zafer Aynalı, Alt yapı Sorumlusu Taner Tugay, Futbol Şube Sorumlusu Uğur Yürekseven ve Kulüp Müdürü Kadir Köseoğlu'nun hazır bulunurken, seçmeler Erzurumspor Altyapı Antrenörleri Erdem Ayşan, Zafer Boş çoban, Sefa Yunusoğulları, Alpaslan Topçu ve Fatih Kula tarafından yapıldı.

Seçmelere 2004-1999 doğumlu 250 futbolcu adayı başvurdu. Genç futbolcuların aileleri de seçmelere büyük ilgi gösterdi. Seçmelere katılan gençlerin aileleri antrenmanı saha kenarından izleyerek moral desteği verdi.

'MAVİ-BEYAZ FORMAYI' GİYMEK İÇİN TER DÖKTÜLER

Futbolcu adaşlarına 20'şer dakika oynatarak değerlendirme yaptıklarını belirten Altyapı Antrenörü Erdem Ayşan,"Seçmeler 2004-1999 doğumlu gençleri kapsıyor. 4-5 Haziran tarihlerinde yapacağımız bu seçmelere yoğun bir ilgi gösterildi. Alt yapı antrenörleri nezaretinde gerçekleştirdiğimiz seçmelerde hocalarımız geleceğin genç futbolcu adayları ile yakından ilgilendi. Hocalar dikkat çeken futbolcuları not aldı. Antrenörler tarafından yapılacak toplantı sonrasında yetenekli olarak görülen sporcular oluşturulacak havuzda alt yapıya kazandırılarak seçilen futbolcular altyapı da forma giyme şansı yakalayacak. Müracaat eden futbolcu adayı gençlerimiz arasında inanılmaz yetenekli kardeşlerimiz var. Özellikle bu önemli projeye destek veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor Yönetimine teşekkür ediyorum." dedi.

Seçmelerin daha sonra, Aşkale, Hınıs, Oltu, İlçelerinde de yapılacağı belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

fatih kula Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

HÜSEYİN ARİF TOPCU:

EN BÜYÜK HAYALİM FUTBOL

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title