Haberler

Baygiad Vergi Rekortmeni Üyelerini Ödüllendirdi

Bayburt Girişimci İş Adamları Derneği (BAYGİAD) vergi rekortmeni olan üyelerini ödüllendirdi.

Bayburt Girişimci İş Adamları Derneği (BAYGİAD) vergi rekortmeni olan üyelerini ödüllendirdi.

Bayburt Girişimci İşadamaları Derneği (BAYGİAD) Başkanı Habip Berber, kurumlar vergisi alanında il rekortmeni olan Mam San. Otom. İnş.Gıda Teks. Tur. İth. İhr. San. Tic. LTD ve gelir vergisi alanında birinci olan Mehmet Ali Özbek'e plaket verdi.

Bayburt Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Habip Berber, Bayburt'ta vergi rekortmeni olan kendi üyelerine plaket vermek için toplandıklarını belirterek " Vergi rekortmeni olan arkadaşlarımızın BAYGİAD üyelerinden olması bizi çok sevindirdi. Bu arkadaşlarımızdan gelecek yıllarda rekortmenlik bekliyoruz.

Ayrıyeten

MAMSAN'a, Kesgin Group'a teşekkür etmek istiyorum.

Çünkü dünyadaki gururumuz. Biz bunu her yerde gündeme getirip söylüyoruz. Dünya çapında üretim yapıyor. Bayburt'ta başka firmaların da dünya çapında öne çıkmalarını diliyoruz. Bayburt'ta üretim olursa Bayburt'u lokomotif olarak takıp götürecektir. Temennimiz budur. BAYGİAD olarak da sektörel toplantıları yapmamızın amacı da budur. Bayburt'ta yeni üreticilerimizi ortaya çıkarma, esnaflarımıza ufuk olmak için BAYGİAD çalışıyor." dedi.

Kurumsal bazda 2010 yılında vergi rekortmeni olan MAMSAN temsilcisi Ercan Keskin'e BAYGİAD başkanı Habip Berber, Gelirler Vergisinde birinci olan Deva Eczanesi sahibi Ali Özbek'e ise Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız plaketlerini verdiler.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ödülü verirken ödülün tüm rekortmenlere hayırlı olmasını temenni ederek " Vergi gerçekten kutsal olduğunu hepimiz biliyoruz. Daha nice birincilikler, başarılar diliyorum." diye konuştu.

Mam San. Otom. İnş. Gıda Teks. Tur. İth. İhr. San. Tic. Ltd. adına ödülü alan Ercan Keskin ise, genel müdürleri Ali Haytar Kacabağ'ı temsilen ödülü aldığını ifade ederek teşekkür etti. Gelir vergisi alanında il rekortmeni olan Mehmet Ali Özbek ise babasının esnaf olduğunu hatırlatarak, "Vergi kaçırmanın hırsızlık olduğuna inanan bir ailede büyüdük. Bir kişinin hakkını bulup helallik dilersin ancak 75 milyondan helallik dilemek imkansızdır. Bundan korktuğumuz için birçok giderimizi de yansıtmadık." ifadelerini kullandı. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ercan Keskin Ali Özbek Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title