Haberler

Başkent Sinemalarında Bu Hafta

Başkent Sinemalarında Bu Hafta 3 Film Gösterime Girecek

Başkent sinemalarında bu hafta 3 film gösterime girecek.

Marsilya mafya dünyasında yaşanmış gerçek bir yaşam hikayesinden sinemaya uyarlanan 'Ölümsüz' seyirciyle buluşacak. Gerilim, aksiyon türündeki filmin yönetmenliğini Richard Berry yaptı. Senaryosu Beryy ve Eric Assous imzasını taşıyan filmde, Jean Reno, Kad Merad, Richard Berry, Gabriella Wright, Marina Foïs rol alıyor.

1980'lerin efsanevi dizisi 'A Takımı' ünlü yeni oyuncularıyla beyazperdeye dönüyor. Komedi, macera ve aksiyon türündeki filmin yönetmenliğini Joe Carnahan üstleniyor.

Senaryosu Michael Brandt, Stephen J. Cannell'a ait filmde, başlıca rolleri Woody Harrelson, Bradley Cooper, Sharlto Copley, Liam Neeson, Quinton Rampage Jackson ve Jessica Biel paylaşıyor.

Yönetmenliğini Anno Saul'un yaptığı gerilim, gizem türündeki 'Kapı' gösterime giriyor. Senaryosu Jan Berger ile Akif Pirinççi'nin kitabından uyarlanan Almanya yapımı filmde, Mads Mikkelsen, Jessica Schwarz, Heike Makatsch, Nele Trebs, Rüdiger Kühmstedt rol alıyor. Hafta boyunca sinemalarda seyirciyle buluşacak filmler şöyle:

ARMADA: 'Başlangıç', 'A Takımı', 'Oyuncak Hikayesi 3', 'Ajan Salt', 'Cehennem Melekleri', 'Kapı', 'Büyükler', 'Ölümsüz', 'Kediler ve Köpekler'.

OPTİMUM: 'Kediler ve Köpekler', 'Sihirbazın Çırağı', 'B Planı', 'Oyuncak Hikayesi 3', 'Gece ve Gündüz', 'Cehennem Melekleri', 'Ölümsüz' 'Son Hava Bükücü'.

METROPOL: 'Başlangıç', 'Cehennem Melekleri', 'Büyükler', 'Ajan Salt', 'Kapı', 'A Takımı', 'Ölümsüz'.

BÜYÜLÜ FENER KIZILAY: 'A Takımı', 'Başlangıç', 'Kediler ve Köpekler', 'Ölümsüz', 'Büyükler', 'Karate Kid', 'Cehennem Melekleri', 'Yepyeni Bir Hayat', 'Kapı', 'Salt'.

BÜYÜLÜ FENER BAHÇELİEVLER: 'Cehennem Melekler', 'Salt', 'Sihirbazın Çırağı', 'A Takımı', 'Başlangıç'.

(ELF-JM) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title