Haberler

Başkan Türmenoğlu'na Yılın Belediye Başkanı Ödülü

Şehir ve Başkan Dergisi'nin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki İllerde Görev Yapan 171 Gazetecinin Katıldığı Oylarla Belirlediği 'Yılın Belediye Başkanı' Ödülüne Van'ın Erciş İlçesi Çelebibağı Belde Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu da Seçildi.

Şehir ve Başkan Dergisi'nin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerde görev yapan 171 gazetecinin katıldığı oylarla belirlediği 'Yılın Belediye Başkanı' ödülüne Van'ın Erciş İlçesi Çelebibağı Belde Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu da seçildi.

İzmir'de yayımlanmakta olan derginin Malatya Avşar Otel'de düzenlediği törende ödülünü dergi yöneticilerinin elinden alan Çelebibağı Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu Erciş'e geldi. Makamında gazetecilere alınan ödül hakkında bilgi veren Türkmenoğlu, bölge gazetecilerinin oyları ile belirlenen 'Yılın Belediye Başkanı' ödülüne kendisinin de seçilmesinden ötürü mutlu olduğunu söyledi. Verilen ödülü belde halkı adına aldığını belirten Türkmenoğlu "Bu ödüllü veren ve bizleri hizmet için teşvik eden Şehir ve Başkan Dergisi yöneticileri ile çalışanlarını tebrik ediyorum. Aldığım bu anlamlı ödüle layık olmak için, halkıma hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

(NÇ-MET-Y)

19.06.2007 19:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title