Haberler

Başkan Murat Hazinedar: "Beşiktaş'ın Her Noktası Engelsiz Olacak"

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş’ın güzelliklerini herkesin ulaşabileceği hale getireceklerini belirterek, “Çarşı’dan başlayarak Beşiktaş’ının her noktasını engelsiz hale getireceğiz” dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş'ın güzelliklerini herkesin ulaşabileceği hale getireceklerini belirterek, "Çarşı'dan başlayarak Beşiktaş'ının her noktasını engelsiz hale getireceğiz" dedi.

Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi ve Engelliler Komisyonu, engellilere yönelik bir çalıştay düzenledi. Levent Kültür Merkezi'nde yapılan çalıştaya Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanları Murat Demirok, Meral Gülşah Kılıç, Beşiktaş Belediyesi Engelliler Komisyonu Başkanı Özlem Özen, Engelli Komisyonu Başkanı Emel Ak, Engelli Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 'Engelsiz bir Türkiye, engelsiz Türkiye için ilk adım ise Beşiktaş'ta' sloganı ile düzenlenen çalıştayda engelli vatandaşların sorunları masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar konuşması ile başlayan çalıştayda, Murat Demirok, Meral Gülşah Kılıç, Özlem Özen ve Emel Ak engellilerin sorunlarına yönelik konulara değindi. Panelde ayrıca programa katılan Engelli Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri de söz alarak gündelik hayatta yaşanan engelli sorunlarının çözüm yolları hakkında panelistlere tavsiyelerde bulundu.

"ENGELSİZ BİR BEŞİKTAŞ"

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 30 Mart seçimlerinin ardından göreve geldikten sonraki ilk işinin engellilere yönelik çalışmalar olduğunu ifade ederek, Beşiktaş'ta yapacakları çalışmaların örnek gösterildiğini söyledi. Beşiktaş'ın Türkiye'nin en önemli ilçesi olduğunu söyleyen Başkan Murat Hazinedar, "Her noktası ayrı bir güzelliğe sahip ama bunu herkes için değerlendirilebilir, ulaşılabilir hale getirmek lazım. Dolayısıyla bizde engelli kardeşlerimize yönelik öncelikle çalışmalarımıza başladık. Engelli Koordinasyon Merkezi'mizin başına da bir engelli kardeşimizi o çalışmaların içine soktuk ve onlarla birlikte bu çalışmalarımızı gerçekleştirmek istiyoruz. Bu noktada öncelikle Beşiktaş Belediyesi hizmet binasından başladık ve daha sonra bunu Çarşı'da uygulayacağız. Çarşı'nın belli bölgelerinde tecrübeyi sağlayacağız engelsiz hale getirmeye yönelik uygulamalar yapacağız. Mühendislik ve zemin uygulamaları yapacağız. Sanıyorum Çarşı önemli bir örnek olacak ve oradan başlayarak Beşiktaş'ın her noktasını engelsiz hale getirmek için önemli adımlar atmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Kültür Merkezi Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Özlem Özen Yerel Haberler

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title